WELKOM BIJ CREATE A SETPOINT PERSONALTRAINING.

Waarom Create a Setpoint

Ken je dat moment in je leven dat alles goed gaat, je vol energie zit en je heel gelukkig bent. Dat moment noemen we je setpoint. Sta nu eens stil bij hoe belangrijk een goede gezondheid is voor het creëren van jouw setpoint. Jij bent resultaat gericht, beseft wat een goede gezondheid met jou doet en wilt een sterkere mindset creëren dat veel progressie boekt. In trainen en in je leven. Jij wil Create a Setpoint in jouw leven, omdat je het verdient gelukkig te zijn! Als jouw trainer doe ik er alles aan om jou in het beste moment van je leven te houden of er weer in terug te krijgen. Ik bied jou daar alle mogelijkheden toe. Die reiken zelfs verder dan alleen fysiek trainen. Jij bent op zoek naar een complete aanpak om langdurig te kunnen genieten van je leven zonder klachten en met veel energie.

Hoe jij jouw setpoint behaalt

Door te doen wat jou het gewenste resultaat geeft in trainen, vitaliteit, voeding en energie. Wanneer je verder leest kom je er achter hoe ik jou met veel passie en energie verder kan helpen.

Training

  • 1 op 1 training op maat.
  • Persoonlijke trainingsschema’s met progressiemeting en tussentijdse evaluaties.
  • Tijdens jouw training het verbeteren van je houding.
  • Ademhalingstools voor het versterken van je core-stability.
  • Core training, kettlebell training, weightlifting en nog veel meer.

Vitaliteit

  • Anamnese over onderwerpen als: bewegen, ademhaling, stress, immuunsysteem, slaap en voeding.
  • Persoonlijk advies over het verbeteren van je ademhaling, het verminderen van stress, het versterken van je immuunsysteem en het verbeteren van je slaap.
  • Persoonlijk voedingsadvies over wat je eet en intermittent fasting.

Energie

  • Direct inzetbare kennis over de relaties tussen bewegen, ademhaling, stress, immuunsysteem, slaap en voeding voor het creëren van meer energie.
  • Tools voor het versterken van je motivatie en productiviteit.

Wat ga jij doen?

Zo dicht mogelijk bij je setpoint zijn! Door met veel plezier personaltraining te volgen. Of motiveer elkaar tijdens een smallgrouples. Deze trainingen worden gegeven op een manier waardoor jij je krachtiger voelt. Je zult gaan merken dat wij doen wat goed is voor jou, zodat jij elke training bezig bent met jouw doel en dat op een manier waarop jij het prettig vindt zodat je jouw resultaten behaalt.


TRAINEN MET HEEL, HEEL,HEEL VEEL LOL BIJ CREATE A SETPOINT

© 2020 C.a.S, All rights reserved.

Design: Design Bear
Fotografie: Rolien Nijdeken

Back to top