WELKOM BIJ
CREATE A SETPOINT PERFORMANCE

Waarom Create a Setpoint

Ken je dat moment in je leven dat alles goed gaat, je vol energie zit en je heel gelukkig ben? Dat moment noemen we je setpoint. Sta nu eens stil bij hoe belangrijk een goede gezondheid is voor het creëren van jouw setpoint. Jij verdient het om gelukkig te zijn, en hier wil ik je graag bij helpen.

Ik zie jou als een individu. Geen mens is hetzelfde, dus heb ik ook geen doordachte plannen of vaste procotollen. We passen toe wat werkt en passen aan waar nodig. Ieder training weer. We werken hard aan je gezondheid, maar het is ook belangrijk om de fun erin te houden.

Hoe jij jouw setpoint behaalt

Een gezond leven bereik je niet door alleen maar te trainen. Hier komt ook een stuk mindset en levensstijl bij kijken. Door personal training te combineren met een stuk coaching creëer jij blijvend resultaat. En ook hierin geldt: op een manier die voor jou werkt.


HET BESTE MOMENT OM IETS TE DOEN IS… NU!

Training, coaching en vitaliteit

Training

Bij Create a Setpoint werken we met een persoonlijk plan. Zo werken we o.a. met een trainingsplan dat wordt afgestemd op je persoonlijke (trainings)doelen, niveau en wensen. Of je nu wat kilo’s kwijt wilt, je fitter wilt voelen of te maken hebt met een blessure. We passen alles toe waardoor jij  in actie komt.

Coaching

Bij Create a Setpoint maken we het verschil door coaching. Weten hoe iets moet zonder actie te ondernemen heeft weinig zin. Daarom creëren we tijdens de coaching bewustwording in waar je naartoe wilt, hoe je dat gaat doen, maar vooral wie je daarvoor moet zijn. Zodat je zelf in staat bent te doen wat je moet doen, om te krijgen wat je wilt hebben. 

Vaak laten we ons afleiden, of zijn we terughoudend in het doen wat echt goed voor ons is. Door middel van coaching help ik je met zien wat je nog niet zag in jezelf. Vanaf dan kun je ervoor kiezen om een gezond en energiek leven te leiden. Welke doelen je ook hebt, het begint allemaal met werken aan jezelf. Door personal training te combineren met coaching haal jij er maximale waarde uit voor de rest van je leven.

Vitaliteit

Je hoort vaak het begrip “vitaliteit”, maar veel mensen weten niet wat het inhoudt. Vitaliteit betekent dat je zo dicht mogelijk bij je setpoint wilt staan, dat is een energiek en gelukkig leven. Vitaliteit bestaat uit 6 domeinen: Bewegen, ademhaling, slaap, immuunsysteem, stress en voeding. Al deze 6 domeinen hebben invloed op elkaar. Bij Create a Setpoint leer ik je hoe je deze domeinen positief met elkaar in balans kunt brengen. Ik reik je handvatten aan waar je zelf mee aan de slag kunt.

Voor wie is personal training?

Create a Setpoint is geschikt voor iedereen die commited is aan zichzelf. Je bent bereid om de hoeveelheid aandacht, energie, tijd en geld investeren die nodig is om gezond en krachtig te leven. Of je nu fitter wilt worden om je kids te zien opgroeien, een manier zoekt om te ontstressen, of je meer energie wilt creëren om zo je bedrijf te laten groeien, Create a Setpoint is er voor jou!

Wil je dit bereiken? Dan staat je nu nog maar één ding te doen… actie ondernemen!

© 2020 C.a.S, All rights reserved.

Design: Design Bear
Fotografie: Rolien Nijdeken

Back to top