WAAROM ik personal trainer ben geworden?

MENSEN ENERGIE GEVEN en PASSIE DELEN VOOR BEWEGEN

Over mij

Een impact maken op de gezondheid van de mensen om mij heen. Dat is wat mij iedere dag drijft te doen. En dat is  wat ik nu doe met Create a Setpoint. Mijn naam is Cas Nijdeken en ik ben opgegroeid in het Gelderse dorp Voorst. Hier speelde ik als jong jochie al veel buiten, en was ik altijd wel actief bezig. Mijn interesse ging toen vooral uit naar het leger. Toch heb ik ervoor gekozen op de opleiding Sport en Bewegen Outdoor en Management te volgen op het ROC in Apeldoorn, waar mijn interresse in het menselijk lichaam groeide. Uiteindelijk heb ik gesolliciteerd bij de Koninklijke Marechaussee, maar ik werd niet aangenomen. Ik koos ervoor om in loondienst te gaan werken als personal trainer. Toch merkte ik dat dit niet was wat ik écht wilde. Met de kennis en ervaring die ik ondertussen had opgedaan creëerde ik een eigen visie op trainen. In augustuss 2020 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Zonder doordacht businessplan, maar met een duidelijk doel: Mensen helpen een energiek en gelukkig leven te laten leiden, door middel van personal training en coaching. Daarnaast hoop ik mensen te blijven inspireren door seminars, events en workshops te geven. 

Zelf haal ik mijn energie uit sporten als crossfit, weightlifting en outdoorsports. Nieuwe kansen creëren en uitdagingen aangaan die groter zijn dan ikzelf. Het opzetten van Create a Setpoint is één van de waardevolste momenten uit mijn leven. Hierdoor heb ik ontzettend veel geleerd en is mijn leven een stuk uitdagender geworden. Elke dag sta ik op en ben ik blij om anderen te helpen met een gezonder en krachtiger leven!

Cas Nijdeken

Over de studio

Sinds juni 2021 heeft Create a Setpoint haar eigen locatie. De ruime locatie van Create a Setpoint biedt de mogelijkheid tot personaltraining, groepslessen en events. Tijdens de personal training is er altijd de privacy die je wilt. De leden ervaren een prettige sfeer en het ontbreekt niet aan een persoonlijke touch. Naast de kwaliteit van de trainingen, streef ik er ook naar de meest servicegerichte personal training studio te zijn. De volgende faciliteiten zijn aanwezig:

  • Parkeergelegenheid 
  • Welkoms lounge 
  • Verse koffie, thee, sapjes, koud water 
  • Kleedruimte 
  • Wc 
  • Douche 
  • Handdoeken
  • Zeep, douche gel en shampo 
  • Een heleboel planten 

Hopelijk zie ik je binnenkort in mijn studio in Zutphen!

 

© 2020 C.a.S, All rights reserved.

Design: Design Bear
Fotografie: Rolien Nijdeken

Back to top